GELENEKSEL KIŞ KERMESİMİZİ KAÇIRMAYIN 15.12.2022

Okul Aile Birliklerimizin düzenlediği Işıkkent Geleneksel Kış Kermesini bu yıl 17 Aralık Cumartesi günü gerçekleştireceğiz. Her yıl olduğu gibi kermesten elde edilen tüm gelir, kurucu müdürlerimizden örnek insan rahmetli Handan Oktar’ın adını taşıyan EÇEV’deki Eğitim Fonu’na aktarılacaktır. Anaokulundan liseye tüm velilerimizi ve öğrencilerimizi kermeste yanımızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. Kermese göstereceğiniz ilgi yarınların çağdaş eğitimcilerinin yetişmesine güç katacaktır. Sevgili Handan Oktar’ı bir anlamda yaşattığımız bu güne tüm Işıkkentlileri bekliyoruz.

Sevgi ve saygılarımızla,

Işıkkent Eğitim Kampüsü

Eçev Handan Oktar Fonu

Çalışma ve özel hayatı boyunca Erken Çocukluk Eğitimine katkısı ve çocuklara yönelik hiç bitmeyen sevgisi ile yüzlerce çocuğun ve ailenin hayatına dokunan Handan Oktar’ın ani kaybı Işıkkent Eğitim Kampusü olarak bizleri, kendisinin hayalini kurduğu ve onu sonsuza kadar yaşatacak olan Handan Oktar Eğitim Fonu’nu hayata geçirmeye yöneltmiştir. Kurucu müdürlerimizden Handan Oktar’ın vefatının ardından onun anısına 2013 yılında kurduğumuz Handan Oktar Eğitim Fonu ile öncelikli hedefimiz; İzmir’deki üniversitelerde eğitim gören ihtiyaç sahibi Eğitim Fakültesi öğrencilerine katkı sağlamak ve çağdaş eğitim projelerine finansal destek vermektir. Fonun yönetimi, Işıkkent Eğitim Kampüsü’den, Ege Çağdaş Eğitim Vakfı’ndan (EÇEV) ve Handan Oktar’ın ailesinden birer temsilci tarafından gerçekleştirilir. Bursiyerler EÇEV kriterlerine uygun olarak seçilirler ve EÇEV’in üniversite bursiyerlerine uyguladığı bursiyer yönetmeliğine tabi olurlar. Bursiyerlere Eylül-Haziran ayları arasında 10 ay burs verilir. Handan Oktar Eğitim Fonu ayrıca, EÇEV’in vizyon ve misyonuna uygun çağdaş eğitim projelerine de finansal destek sağlar.