GELECEĞİN ÇAĞDAŞ EĞİTİMCİLERİNE KERMESTEN EĞİTİM DESTEĞİ 17.12.2016

Okul Aile Birliklerimiz yılbaşı öncesinde Kış Kermesi düzenledi. Hediyelik eşyadan yiyeceğe, dekorasyondan aksesuara, mozaikten organik gıdaya, giyim eşyasından eğitim setlerine kadar birbirinden farklı ürün kermeste satışa sunuldu. Gelenekselleşen kermesten elde edilen gelir EÇEV bünyesindeki Handan Oktar Eğitim Fonu’na aktarıldı. Lösemiden hayatını kaybeden, kurucu müdürlerimizden sevgili Handan Oktar’ın adına 2012’de oluşturulan eğitim fonu üniversitelerin eğitim fakültelerinde okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere destek sağlıyor. EÇEV bünyesindeki fona her yıl kermesten elde edilen gelirin tamamı aktarılarak kaynak yaratılıyor. Kermeste 7’den 70’e herkesin kendi zevkine uygun hediyeler bulduğu stantlara ilgi büyüktü. Gösterilen yoğun ilginin yanı sıra kurulan sanat ve yaratıcı oyun atölyeleri de çocuklara keyifli vakit geçirtti. Coşkulu bir katılım ve yoğun ilgi ile gerçekleştirilen kermeste, öğrenci kulüpleri ve gönüllü öğrenciler de görev alarak farkındalık yaratıp, destek topladılar.