GELECEĞİN AYDINLIK EĞİTİMCİLERİNİN YETİŞMESİNE BİR KEZ DAHA KATKI KOYDUK 17.12.2022

Yeni bir yılı karşılamaya hazırlanırken Okul Aile Birliklerimizin özverili, gönülden çabaları ile harika bir Geleneksel Işıkkent Kış Kermesini daha coşkulu bir katılımla gerçekleştirdik. 89 firmanın yer aldığı kermesimize öğrencilerimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz yoğun ilgi gösterirken, mezunlarımızı da aramızda görmek bizleri mutlu etti. Kermesten elde edilen gelir EÇEV Handan Oktar Fonu ile desteklenen eğitim fakültelerinde okuyan üniversite öğrencilerine burs olarak bağışlanıyor. Büyük bir neşe ve yoğun bir katılımla gerçekleşen kermesimize emek verenin Okul Aile Birliklerimize, katılım gösteren firmalara, forma bağışları ile kermes müzayedemize destek olan gönüllülere ve tüm misafirlerimize yürekten teşekkür ederiz.