FARKINDALIK YARATMAK İÇİN DOSTLUK MAÇI YAPTILAR 03.06.2022

İlkokul 4. sınıf öğrencilerimizden Kuzey Kar, PYP Sergi konusu olarak BM Küresel Kalkınma Amaçları arasından “Yoksulluğa Son” hedefini seçti. Projesi kapsamında eylem olarak, bu konuya dikkat çekmek ve Dünya’daki yoksullukla ilgili farkındalık yaratmak adına bir dostluk maçı düzenledi. Kuzey, hazırladığı “Yoksulluğa Son” temalı pankartları arkadaşlarına vererek maç sırasında izleyicilerin farkındalıklarını arttırmaya çalıştı. Ayrıca devre arasında yaptığı konuşmada Kuzey, daha adil bir Dünya için herkesi empati kurmaya ve dayanışma içinde olmaya davet etti. Beden Eğitimi öğretmenlerimizden Okan Ulaş’ın yönettiği maçı ilkokul öğrencilerimiz heyecanla ve keyifle izledi. Maçta kazanan taraf tabii ki dostluk oldu.