EMPATİ KURDULAR, İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞTILAR 14.11.2016

6. sınıf öğrencilerimiz, MYP Hizmet ve Eylem Projesi kapsamında Ege Artı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ile bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdikleri “Geleneksel Spor ve Sanat Buluşmasını” iki farklı etkinlikte biraraya gelerek yaptılar.

İlk buluşmada, öğrencilerimiz Ege Artı Özel Eğitim Merkezi’ni 11 Kasım Cuma günü ziyaret ettiler. Uzmanlardan gerekli bilgilendirme ve eğitimleri aldıktan sonra rehabilitasyon merkezi öğrencileri ile mutfak ve sanat atölyelerinde biraraya geldiler, takım çalışmalarına katılarak eşsiz deneyimler kazandılar.

Etkinliğin ikinci ayağı ise okulumuzda 14 Kasım Pazartesi günü gerçekleşti. Teması, ‘işbirliği ve empati’ olan disiplinler arası çalışmada öğrenciler Beden Eğitimi, Resim ve Müzik etkinliklerini keyifle gerçekleştirdiler. Etkinlik sonunda tüm öğrenciler, bu projeden edindikleri deneyimleri ve duygularını bir yansıtma çalışması ile paylaştılar.