ELC ÖĞRENCİLERİMİZDEN KEYİFLİ 100. GÜN KUTLAMASI 16.02.2024

ELC öğrencilerimiz, okulumuzun 100. gününde kendi tasarladıkları 100. gün temalı tişörtleriyle okula geldiler. Sanat öğretmenimizin özel olarak hazırladığı panonun içinden geçerek anaokulumuza giriş yaptılar. Sanat derslerinde yaptıkları hazırladıkları 100. gün şapkalarını taktılar. Daha sonra 100'e kadar olan sayılardan oluşan seksek oyununu oynayarak sınıflarına girdiler. Sınıflarda öğrencilerimizin seçimi ile belirlenen ve 100 gün boyunca biriktirilen nesneleri saydılar. Gün içinde sınıfları dolaşarak hazırlanan oyunları oynadılar ve etkinliklere katıldılar. Günün sonunda müzik öğretmenimizin eşliğinde piazza alanında 100. gün şarkıları söyleyerek dans ettiler. Öğrencilerimiz, bu eğlenceli etkinlikler ve oyunlar aracılığıyla matematik becerilerini geliştirirken, 100 gün daha büyümenin ve gelişmenin tadını çıkardılar.