ELC ÖĞRENCİLERİMİZ OKULUMUZDA YAZAR HASAN KARACAYI AĞIRLADI 26.04.2023

ELC öğrencilerimiz, “Kendimizi İfade Etme Yollarımız” disiplinler üstü teması üzerine “Hikayeler” ile çalışıyor. Konuya dikkat çekmek için yazar Hasan Karaca’yı davet ederek, okulumuzda ağırladılar. Değerli yazarımız öğrencilerimize kitaplarla, yazarlar ve resimleyenlerle ilgili bilgiler verirken aynı zamanda kitapların çoğaltıldığı matbaalardan da bahsetti. “Balık Kent in Kaçakları” isimli kitabına ait maketler eşliğinde öğrencilerimize hikâyeyi anlattı. Hikâyenin sonunda öğrencilerimiz kendi bakış açılarına göre hikâyenin kahramanını yarattılar. Yazarımızı büyük bir merak ve heyecan ile dinleyen öğrencilerimiz öğrenme yaklaşımlarımızdan düşünme becerilerinin alt başlığı olan “bilgi alışverişi” becerisini kullanarak kitap hakkındaki yorumlarını paylaştılar. Yazarımız çalışma sonunda okuduğu kitabı öğrencilerimize hediye etti. Bu güzel etkinlik için Sayın Hasan Karaca’ya teşekkür ediyoruz.