EĞİTİME DESTEK, GELECEĞE UMUT OLMAK İÇİN KOŞACAKLAR 21.10.2021

Lise öğrencilerimiz Ada Işık, Doğa Işık ve Defne Akgerman İyilik Peşinde Koş Platformunda EÇEV (Ege Çağdaş Eğitim Vakfı) yararına gönüllü olarak koşarak, ilköğretim, lise ve üniversite öğrencilerinin eğitim ve öğretimlerini sürdürebilmeleri için EÇEV burs fonuna aktarılmak üzere bağış toplayacaklar. Öğrencilerimizi duyarlılıkları için kutluyor, başarılar diliyor, Işıkkent ailemizin de desteklerini bekliyoruz.

yilik Peşinde Koş Platformu, Adım Adım’ın desteklediği Sivil Toplum Kuruluşlarının Projeleri için koşmak isteyen gönüllülerin kullanacağı bir yardımseverlik koşusu web platformudur. Adım Adım’ın 8 yıl boyunca koşan 7.000 koşucu ve 66.000 bağışçı sayesinde biriktirdiği tecrübeleri sonucunda ortaya çıkmıştır. Dünyada sadece yardımseverlik koşusu için yapılmış ilk dijital kaynak yaratma platformudur. Bu web platformu sayesinde yardımseverlik koşusu yapmak isteyen gönüllü koşucuların hayatını kolaylaştırır.