EÇEV İLE İŞ BİRLİĞİNDE MÜZİKLİ BİR SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRDİK 26.04.2022

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ‘Coşkumuzu Paylaşıyoruz!’ temasıyla bugüne kadar katılımcı sayısıyla dünya rekoru kırmış Müzikli Söyleşiler etkinliği Gradiva’nın sponsorluğunda, EÇEV iş birliği ile ortaokulumuzun Öğrenci Birliği Hizmet ve Eylem Projesi kapsamında gerçekleşti. Eğitimde fırsat eşitliğine dikkat çekmek adına bu gösteriyi Çimentaş İlkokulunda okuyan öğrencilere de izleme fırsatı sunabilmek için geçtiğimiz hafta ortaokulumuzda bağış bilet ve stant satışları gerçekleşti. Çimentaş İlkokulunda gerçekleşen gösteri sonrasında okulumuzda ağırladığımız konuklarımızla gerçekleşen Müzikli Söyleşiler gösterisinde 5. ve 6. sınıf öğrencilerimiz de koro olarak sahnede yer aldı. EÇEV’in önderliğinde böylesine anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan büyük keyif aldık.