EÇEV GEZİCİ EĞİTİM BİRİMİNE IŞIKKENT OKUL AİLE BİRLİKLERİNDEN DESTEK 07.04.2023

Işıkkent Okul Aile Birliklerimiz bir araya gelerek topladıkları yardımlarla Ege Çağdaş̧ Eğitim Vakfı’nın (EÇEV) Gezici Eğitim Birimine iyi donanımlı bir diz üstü bilgisayar ve uzun süre mürekkep ihtiyacı olmayan tanklı bir yazıcı bağışladı. EÇEV Gezici Eğitim Birimi, Ege Bölgesi’nin dezavantajlı bölgelerinde bulunan çocuklara sanat, spor, kültür ve ekoloji gibi tematik alanlarda ulaşmayı hedefliyor. Belirtilen alanlarda yapılacak çalışmalarla çocuklarda farkındalığı artırmayı ve merak uyandırmayı amaçlarken; kendini ifade edebilme, ekip çalışması gerçekleştirebilme, empati ve yaratıcılık gibi becerileri de geliştirebilecekleri güvenli bir eğitim alanı oluşturmayı tasarlıyor. EÇEV Gezici Eğitim Birimi, Milli Eğitim Müdürlüklerinden alınacak izinler doğrultusunda her hafta bir okulda, hafta boyunca konumlanacak şekilde yıl boyunca 42 okul gezecek. Bağışı gerçekleştiren Okul Aile Birliklerimize ve katkı koyan tüm velilerimize eğitime verdikleri destek için teşekkür ederiz.