DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAN SEÇKİN ÜNİVERSİTELER İLE BULUŞTULAR 10.10.2022

5-6-7 Ekim günlerinde kampüsümüz dünyanın dört bir yanından 34 üniversite temsilcisine kapılarını açtı. İlk buluşma CIS Üniversiteleri Mini Fuarı eşliğinde Amerika, İngiltere, Kanada, Katar ve Avrupa’dan gelen 21 üniversite ile gerçekleşti. University of Vermont, Ringling College of Art & Design, Sarah Lawrence College, Fordham University, UWE, Bristol, Indiana University, Purdue University, Brunel University London, Loyola Marymount University, Lynn University, UMASS Amherst, RUFA - Rome University of Fine Arts, Western University, Hult International Business School, SCAD, Georgetown Qatar, Northwestern Qatar, Virginia Commonwealth University School of the Arts in Qatar, University of Calgary, The New School ve Temple University temsilcileri ile buluşan lise öğrencilerimiz ve velilerimiz okullarla ilgili bilgi alma fırsatı buldular. 6 Ekim günü sabah saatlerinde Amerika’nın saygın işletme okullarında Bentley Üniversitesi Uluslararası Kayıt Direktörü Sayın Karen Karidoyanes ile buluşan lise öğrencilerimiz üniversite tanıtımının ardından, Sayın Karidoyanes’den Common App Kompozisyonu hakkında bir eğitim aldılar. Aynı gün öğleden sonra Kanada Üniversiteleri Fuarı’nda Queen’s University, University of Guelph, Carleton University ve Dalhousie University ile görüşen öğrencilerimiz, eş zamanlı olarak Avrupa’dan Bocconi University, IE University, Jacobs University, EHL, Modul University, KIT Carl Benz University ve Brussel School of Governance‘dan temsilcilerle konuşma ve bilgi alma imkanı buldular. Son olarak 7 Ekim sabahı Boston University Uluslararası Kayıt Kabul Direktör Yardımcısı Liam McCartney’den bir sunum dinleyen öğrencilerimiz Boston’daki üniversite hayatı, burslar ve beklentileri hakkında kendisi ile sohbet ettiler. Kampüsümüz kapılarını dünyaya açmaya devam ediyor.