DÜNYA MATEMATİK GÜNÜNDE PROF. DR. AHMET HASAN KOLTUKSUZ MİSAFİRİMİZ OLDU 14.03.2023

UNESCO’nun Dünya Matematik Günü (IDM) olarak belirlediği 14 Mart’ta lise öğrencilerimiz Yaşar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden Prof. Dr. Ahmet Hasan Koltuksuz ile bir araya geldiler. Ahmet Hocamızın verdiği “ChatGPT ve Matematiksel Mantık” konulu konferansı hep birlikte ilgiyle izlediler. Ayrıca, öğrencilerimiz “Yıl Boyu Soluduğumuz Matematik” temalı projelerini sergilediler. Sergiyi gezen Ahmet Hocamız her öğrenciyle birebir görüşerek projeleriyle ilgili dönütler verdi, projelerinin bir sonraki adımı için öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu. Sergide geniş katılımlı hizmet eylem projelerinin yanı sıra “Dijital Matematik Uygulamaları” örnekleri de oldukça ilgi çekiciydi.