DR. LEVENT BUDA’YI DERSLERİNE KONUK ETTİLER 09.05.2022

3. sınıf öğrencilerimiz “Gezegenimizi Paylaşma” ünitesi kapsamında bitkileri ve faydalarını inceleme fırsatı buldular. Sonrasında ailelerinde nesilden nesile kullanılan şifalı bitkilerle hazırlanmış reçeteleri paylaştılar. Ünitenin ana fikrinden yola çıkarak bu alanda bilgilerinden faydalanmak üzere Homeopat Doktor Levent Buda’yı okulda misafir ettiler. Değerli konuğumuzla ünitemizde öğrendiklerini paylaştılar. Sayın Buda’nın sunumu sonunda öğrencilerimiz hastalıkların nasıl oluştuğunu ve dengeli bir şekilde tedavi edilmeleriyle ilgili bilinçlendiler. Baharın şenlendirdiği okulumuzun bahçesinde bir tur attıktan sonra havuz bahçede daha önceden ektikleri bitkileri Sayın Buda ile birlikte incelediler. Öğrencilerimiz önceden hazırladıkları merak ettikleri soruları Doktor Levent Buda’ya sorarak bilgilendiler. Değerli katkıları için Levent Buda’ya çok teşekkür ederiz.