DİKTİKLERİ SEBZELERİN İLK HASADINI YAPTILAR 31.03.2022

ELC öğrencilerimiz her yıl anaokulunun arka bahçesinde sebze yetiştirir ve bakımını yaparlar. Bu kış toprak panellerine brokoli, kırmızı ve beyaz lahana, kıvırcık, marul, pırasa ve kereviz dikmişlerdi. Düzenli olarak büyümelerini gözlemledikleri ürünleri bugün toplayarak ilk hasat heyecanını yaşadılar. Tüm ELC öğrencilerimiz topraktan sofraya sebzelerin nasıl değişim gösterdiğini, geliştiğini takip ettiler, düzenli olarak ürünlerini suladılar, toprağı kabarttılar. Baharın gelmesi ile birlikte ektiklerini toplamak ve yemek için hazırlamaksa heyecan vericiydi. Topladıkları sebzeleri el arabasıyla büyük yemekhaneye taşıyarak okulumuzun aşçısına teslim ettiler. Öğle yemeklerinde yetiştirdikleri sebzeleri afiyetle yediler.