DİKTİĞİ ÇANTALARLA HASTA ÇOCUKLARIN KALDIĞI EVİN TADİLATINI YAPTIRDI 18.01.2022

5 yıl önce beyin tümörü teşhisi konulan ve ameliyat sonrası birçok güçlüğü aşarak hem eğitim hayatına devam eden hem de kendisi gibi tedavi gören çocuklara destek olan 11. sınıf öğrencimiz Ceylin Kubalı, el emeği çantalar yapıp satıyor ve elde ettiği gelire hiç dokunmadan İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği'ne bağışlıyor. Katkıları nedeniyle '2021 yılının en genç bağışçısı' plaketini kazanan Ceylin, şimdi de derneğe ait Bornova'daki bir evin tadilatını üstlendi. Diktiği çantaların satışından elde ettiği 60-70 bin lira gelirin tamamını evin tadilatına bağışladı. Hasta çocuklara destek olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Ceylin, “Umut, bence çok değerli. Umutsuzluğa kapılırsak, ölürüz. Bir çocuğun yüzünde gülümseme olmak, bence her şeyden daha değerli” diyor. Ceylin’i mücadeleci ruhu, yüksek duyarlılığı ve bitmez tükenmez azmi için yürekten kutluyor, yaptıklarını gururla izliyor ve destekliyoruz.