DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ 14.01.2022

Işıkkent ailesi olarak hepimizin bildiği gibi; kurucu müdürlerimizden Handan Oktar’ın vefatının ardından onun anısına 2013 yılında kurduğumuz EÇEV Handan Oktar Eğitim Fonu ile eğitim fakültelerinde okuyan, geleceğin çağdaş eğitimcileri olacak ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerini destekliyoruz. Okul Aile Birliklerimiz fona kaynak sağlamak amacıyla her yıl Geleneksel Işıkkent Yılbaşı Kermesini düzenliyor.

Bu yıl pandemi sebebiyle açık havada gerçekleştirilmesi planlanan kermesimiz maalesef hava şartlarının elverişsiz olması nedeniyle yapılamadı. Buna rağmen Okul Aile Birliklerimizin başlattığı bağış kampanyası ile eğitim fakültelerinde okuyan EÇEV’li 12 üniversite öğrencisinin bir yıllık burs ihtiyacı sevgili velilerimizin ve çalışanlarımızın çabaları ile karşılandı. Başta Okul Aile Birliklerimiz olmak üzere katkı koyan tüm duyarlı velilerimize ve çalışanlarımıza yürekten teşekkür eder, Ege Çağdaş Eğitim Vakfı - EÇEV’den gelen bilgilendirme mektubunu sizlerle paylaşmak isteriz.