COŞKUYLA YILSONU GÖSTERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK 10.06.2022

2021-2022 eğitim öğretim yılı ELC yılsonu gösterisi ve sergisi özlediğimiz gibi büyük bir katılımla gerçekleşti. Gösteride öğrencilerimiz PYP ünite konularına uygun olarak hazırladıkları dramaları ve dansları sergilediler. Küresel vatandaşlık konusunda dünyayı yaşanır kılmak için hangi sorumlulukları alabileceklerini araştırıp, tartışan öğrencilerimiz, sınıf olarak duyarlı oldukları farklı bir sorunu ele alıp çözümler ürettiler. Dansları ve dramalarıyla izleyicilere çözüm mesajlarını verdiler. Gösterilerinin sonunda hep birlikte çok eğlenceli şarkılar seslendirdiler. Sergi etkinliğine geçtiklerinde ise ailelerine projelerini anlattılar. Bilgi paylaşımının bolca olduğu renkli etkinlikte hem eğlendiler hem de herkesi büyülediler. Değerli katılımları için velilerimize, büyük annelerimize ve büyük babalarımıza çok teşekkür ederiz.