CANLI BAĞLANTI İLE DERS 06.12.2016

Microsoft tarafından düzenlenen “Global Education Skype-a-thon is back for 2017” etkinliğine, Türkiye’den iki okul davet edildi. Portal Office uygulamalarını etkili kullanan okullar arasından okulumuz da davet aldı. Bu etkinlik kapsamında 29 Kasım tarihinde saat 14:00-14:30 arasında online yapılan etkinlikte Skype for Business ile Microsoft Genel Müdürü Murat Kansu, Microsoft EMEA’dan online katılımcılar, Işıkkent Video Production Kulübü öğrencileri, ICT Bölüm Başkanı Serpil Tuti Sarı, Bilgi İşlem Uzmanımız Mehmet Günay ve Microsoft Eğitim Çözümleri Sorumlusu Serkan Bilgin canlı bağlantıya katıldı. Herkes için çok heyecan verici olan bu etkinlikte Microsoft Türkiye Genel Müdürü Murat Kansu öğrencilerimizin sorularını cevapladı ve gelecekteki bulut teknolojilerinden ve öğrencilerimizin bu teknolojileri başarılı bir şekilde kullanmalarının öneminden bahsetti. Öğrencilerimiz Skype-a-Thon sertifikalarını almaya hak kazandılar.