ÇALIŞMALARI İSTANBUL BİENALİNDE SERGİLENİYOR 25.04.2022

20 Nisan’da açılışı gerçekleşen 6. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali kapsamında Görsel Sanatlar öğretmenimiz Selma Balaban rehberliğinde Ortaokul Bienal BGP öğrencilerimizin oluşturmuş olduğu ‘’Farklılıkların Buluşması” isimli çalışma ve Lise BGP öğrencilerimizin hazırladığı ‘’Mana‘’ isimli çalışma, bu yıl Bienal’e gönderilen Görsel Sanatlar alanında seçilen eserler arasına girerek izleyicileriyle buluştu. Öğrencilerimizin güncel sanatın içinde yer almaları, farklı malzeme ve teknikler kullanarak özgün sanat çalışmalarını toplumla paylaşabilmelerini hedeflediğimiz Bienal çalışmalarımızı başarıyla sergileyebilmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşadık. Bienal’in bu seneki teması olan “Buluşma Noktası”ndan yola çıkarak oluşturulan çalışmalar 20 Nisan-22 Mayıs 2022 tarihleri arasında MKM Beşiktaş Çağdaş Sanat Galerisi’nde gezilebilecek. Öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.