BÜYÜLÜ ORKESTRA MÜZİKLİ MASAL GÖSTERİSİNE GİTTİLER 10.03.2023

İlkokul öğrencilerimiz Müzik dersi kapsamında, İzmir Devlet Senfoni Orkestrası tarafından sahneye koyulan, bir eğitim konseri kapsamında olan “Büyülü Orkestra” adlı müzikli masalı dinlemek üzere Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’ne gittiler. Eserin müzikleri şef ve besteci Tolga Taviş tarafından yazıldı. Eserin hikayesi ve metin yazarı İzmir Devlet Senfoni Orkestrası keman sanatçısı Gündüz Öğüt aynı zamanda masalın anlatıcılığını da yaptı. İlkokul öğrencilerine yönelik hazırlanan eser, çocuklara senfoni orkestrasını ve çalgıları tanıtıp, müziğin ve sanatın erdemlerini anlatıyor. Öğrencilerimiz konserde esere anlatıcının yönlendirmeleri ile interaktif bir şekilde katılırken hem öğrenip hem de keyifli zaman geçirdiler.