BÜYÜK BİR COŞKU VE HEYECANLA YENİ YILA BAŞLADIK 11.09.2017

Uzun bir tatili arkamızda bıraktık, büyük bir heyecan ve özlemle yeni eğitim öğretim yılımıza başladık. Vakıf üyelerimiz, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve mezunlarımızın katıldığı “Açılış Töreninde” yeni eğitim-öğretim yılına hep birlikte merhaba dedik. Bugünün heyecan ve coşkusunun tüm yıl sürmesini diliyoruz. Törende Genel Müdürümüz Canan Harmancı öğrencilere başarılar dilerken lise, ortaokul ve ilkokul öğrenci temsilcileri yeni eğitim yılına ilişkin duygularını paylaştılar. Törende ayrıca yurtdışı üniversitelerinden burs alan lise öğrencilerine de burs belgeleri takdim edildi. Tören sırasında okula yeni başlayan öğrencilerin heyecanı ve mutluluğu görülmeye değerdi. Tören sonunda Işıkkent okul marşını coşkuyla hep birlikte söyleyen Işıkkentliler, bu anı çektirdikleri Işıkkent Ailesi fotoğrafı ile ölümsüzleştirdiler.