BU OKULDA İYİLİK VAR 29.09.2017

Özel Işıkkent Ortaokulu Öğrenci Birliği liderliğinde ve gönüllü öğrencilerimizin de katılımıyla okulumuz büyük ve anlamlı bir Hizmet ve Eylem Projesine imza atmaya hazırlanıyor. “Bu Okulda İyilik Var” sloganıyla hayat bulacak olan projemizin temelleri bugün atılmaya başlandı. Öğrencilerimiz, Kızılay Ege Bölge Müdürlüğü’nden Kök Hücre Bağışçısı Kazanım Uzmanı Burak Kemal Tarhan’ı okulumuza davet ederek ‘Kök hücre donörlüğü nedir, Kimler donör (verici) olabilir sorularına yanıt bulurken, donörlüğün öncesi ve sonrasına ait önemli bilgiler edindiler. Bilinçli birer birey olup etrafını bilinçlendirmeyi hedefleyen ve umut bekleyen hastalara bir an önce el uzatmak isteyen ekibimiz çok yakında sizlere ulaşıyor ve desteğinizi isteyecekler. Sizlerin desteği projemize hayat verecektir!