BRITISH COUNCIL EVSAHİPLİĞİNDE ÜNİVERSİTELER GEZİLDİ 07.12.2016

Yükseköğrenim danışmanımız Banu Uçar, 28 Kasım- 2 Aralık 2016 tarihleri arasında British Council’in davetiyle “Turkish Counselors UK Tour” kapsamında İngiltere’de University of Sheffield, University of Nottingham, Birmingham City University, De Montfort University, University of East Anglia, University of Kent, Goldsmiths University of London, University of Arts London ve St George’s University of London okullarını ziyaret etti. Üsküdar Amerikan, Hisar Okulları, Doğa, Açı, Terakki Okulları, İstanbul International Community School ve Private Notre Dame de Sion Fransız Okulu ile birlikte İzmir’den davet edilen tek okul olarak Işıkkent Eğitim Kampusü’nü temsilen tura katılan yükseköğrenim danışmanımız Banu Uçar; okulları yerinde inceleme, öğretim görevlilerinden örnek dersler izleme ve önerilen programlar hakkında bilgi alma imkânı buldu. Turun bir de gönüllü ev sahibi vardı. Sheffield Üniversitesi’nde Makine Mühendisliği okuyan 2016 yılı mezunumuz Dimitrios Kokkalis gruba üniversitesini gezdirerek rehberlik yaptı. Tüm katılımcılarımızın hayranlıkla dinlediği Dimitrios bizi ayrıca gururlandırdı.