BİRLİKTE ATIK YÖNETİMİ YAPIYORLAR 18.01.2023

Ortaokul ve lise öğrencilerinden oluşan Global Social Leaders programına kayıtlı Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri için sene başından bu yana farklı alanlarda aktif bir şekilde çalışan ekiplerimizden ‘Mind the Waste’ ekibimiz, ELC 3 öğrencilerimizle atık yemeklerin çöpe gitmemesi için kompost çalışmalarını her öğle yemeği sonrasında sürdürüyor. Atık yönetimi konusunda farkındalık çalışmasına büyük bir heyecanla katılan ELC 3 öğrencilerimiz ortaokul ve liseli ağabeyleri ve ablalarıyla tatil sonrasında Bokashi Kompost kovalarını toprağa gömecek ve sonrasında ekim dikim işlerine başlayacak. Biz de bu süreci heyecanla takip ediyoruz. Mind the Waste ekibinin çalışmalarını sizler de @iek_sosyal_etki_yaratanlar instagram adresinden takip edebilirsiniz.