BİR PANELDE DAHA MEZUNLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİK 20.04.2022

Mezunlar Paneli 2022 Etkinliği kapsamında 20 Nisan Çarşamba günü Işıkkent Anadolu Lisesi öğrencileri yurtiçi ve yurtdışı üniversitelerinde öğrenim görmekte olan Işıkkent Mezunları ile çevrimiçi olarak biraraya geldi. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Ege Sanlı, Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Ezgi Su Albayrak, ODTÜ Mimarlık öğrencisi Dilay Aslan’ın yanısıra University of Toronto, Kanada’da İşletme bölümü öğrencisi Liana Çikurel, The University of Manchester, İngiltere IT&İşletme Bölümü öğrencisi Emir Pars Yıldırım ve Leiden University, Hollanda Politik Bilimler öğrencisi Melis Tarakçıoğlu bizlerleydi. Yurtiçi ve Yurtdışı Üniversite Danışmanlarımız Semra Yıldız ve Banu Uçar’ın moderatörlüğünde keyifli bir söyleşi dinleyen lise öğrencilerimiz üniversiteye hazırlık süreci, üniversitede ve/veya farklı bir ülkede öğrenci olmak ve Işıkkentli olmanın sonraki senelerde kişiye neler kattığı gibi konularda fikir sahibi oldular.