GELİŞEN TEKNOLOJİ VE HAYATIMIZA ETKİLERİ 11.03.2019

4. sınıflarımızla “Dünya’nın İşleyişi” ünitemiz boyunca teknolojinin hayatımıza etkisi üzerinde çalışmalara ve etkinliklere yer verdik. Okulumuzun IT bölümü sorumlusu Mehmet Günay bize geçmişten günümüze teknolojik ürünlerin gelişimiyle ilgili bir sunum yaptı. Gelişen teknolojinin hangi alanlarda daha fazla kullanıldığı ve kimler için kolaylık sağlayacağı hakkında bilgiler verdi. Sonrasında okulumuzun Robot tasarlama ekibi olan ‘ I-YILDIZ’ takımını konuk ettik. Onlar da bizlere katıldıkları yarışları ve robotlarını anlattılar. Teknolojik ürünleri tasarlamanın bir ekip işi olduğu eğer herkes özverili olarak çalışırsa başarının elde edilebileceğini öğrencilerimize paylaştılar. Çok keyifli ve bir o kadar heyecanlı bir sunumdu.