BAHAR ŞENLİĞİNDE BULUŞMAYA HAZIR MISINIZ? 02.06.2022

Bir eğitim öğretim yılını daha tamamlarken hep birlikte yorgunluk atacağımız Bahar Şenliğimizi bu yıl 8 Haziran Çarşamba günü gerçekleştireceğiz. Şenliğimizde öğrenci performanslarının yanı sıra Necati ve Saykolar grubunun vereceği bir konser de yer alacaktır. Anaokulundan liseye tüm öğrencilerimizin aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte katılmalarını arzu ettiğimiz şenliğimizi şimdiden ajandalarınıza not etmenizi rica ederiz.

Güvenlik nedeniyle şenliğe katılım davetiye ile olacaktır. Her öğrencimizin velisine 6 adet davetiye 30 Mayıs Pazartesi gününden itibaren öğrencilerimiz aracılığıyla ulaştırılacaktır. Şenliğe girişte öğrencilerimizden davetiye istenmeyecektir. Yanında daha fazla misafir getirmek isteyen velilerimiz Okul Aile Birliklerimizden ya da okullarımızın öğrenci işleri sorumlularından ilave davetiye temin edebilirler. Şimdiden çok keyifli bir etkinlikte buluşmak üzere sizleri okulumuza bekliyoruz.