ATIK MALZEMELERE HAYAT VERDİLER 20.04.2022

ELC öğrencilerimiz Midas’ın Masalını dinlemeyi çok severler. Masalda Kral Midas dokunduğu her şeyi altına çevirir. Masalda olduğu gibi öğrencilerimiz de hayal güçlerini kullanarak atık malzemeleri harika ürünlere dönüştürürler. Atık malzemeleri ve sanatsal materyalleri okula getirip biriktirirler. Remida alanı malzemelerle dolup taşar. Remida etkinliğinde toplanan ürünler ortaya dökülür, sıralanır. Tüm ELC 3 seviyesi karışarak küçük gruplar oluşturur. Gruplarda projeler tasarlanır, eskizleri çizilir, ortak karar verilerek bir proje seçilir. Malzeme yığınından seçimler yapılarak üretim başlar. Bu yıl temamız mimari yapılardı. Öğrencilerimiz etkinlik boyunca hem çok keyif aldılar hem de çok yaratıcı işler çıkardılar. Ürünleri yılsonu sanat sergimizde sergilenecek.