ATA’YA SAYGI GEÇİDİNDE BULUNARAK KARANFİL BIRAKTILAR 10.11.2022

10 Kasım sabahı anaokulundan liseye tüm öğrencilerimiz dokuzu beş geçe Ulu Önderimiz Atatürk için saygı duruşuna geçti. Lise Öğrenci Birliği Başkanı Doğa İrez ve Genel Müdürümüz Canan Harmancı Atamızın aziz hatırasına istinaden birer konuşma yaptılar. Saygı geçidi Ata’ya karanfil bırakarak son buldu. Saygı geçidini takiben 8. sınıf ve lise öğrencilerimiz MİKS’te 12. sınıf öğrencilerimizin ev sahipliği yapılan Anma Törenini izlediler.

Her yıl olduğu gibi bu 10 Kasım’da da 12. sınıflarımızın ev sahipliğinde Atamızın aziz hatırası için düzenlenen etkinlikte yüreklerimiz bir oldu. Öğrencilerimizin sahneledikleri duygu yüklü anma töreninde; her daim onun yolunda yürüyeceğimiz, en büyük eseri ve bizlere emaneti olan Cumhuriyete sahip çıkacağımız sözümüzü yineledik. Bir 10 Kasım’da daha Atamızı büyük bir özlem, sonsuz minnet ve saygıyla andık.