ANADOLU'NUN TÜM RENKLERİ 17.05.2018

Anadolu'nun kültürel renkliliğinin halk oyunları üzerinden anlatıldığı; yöresel değerlerimizi ve kültürel zenginliğimizi yaşatmanın ve yaymanın amaçlandığı Geleneksel Işıkkent Halkoyunları Gecesinin 11.sini gerçekleştirdik. Gecede üçüncü, dördüncü sınıf öğrencileri ve ilkokul, ortaokul okul sonrası halk oyunları programı öğrencileri sahne aldılar. Okul sonrası programda çalışmalarını yürüten öğrencilerimiz Artvin yöresine has danslarını sergilerken, ilkokul 3. sınıf öğrencilerimiz Zeybek oyunu ile sahnedeydi. İlkokul 4. sınıf öğrencilerimiz ise Teke oyunu ve Trakya yöresine has danslarıyla izleyenleri büyülediler. Bizleri performansları ve renkli görüntüleri ile kendilerine hayran bırakan öğrencilerimizi yürekten kutuluyoruz.