ALTI KUPA İLE DÖNDÜLER 24.10.2017

ALTI KUPA DÖNDÜLER Bornova İlçesi Okullararası 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Kros Yarışlarından takımlarımız kupalarla döndüler. Genç Kız, Genç Erkek, Yıldız Kız ve Yıldız Erkek takımlarımız üçüncülük, Küçük Erkek takımımız ikincilik ve Yıldız Kız bireyselde Ada Işık birincilik kupasını kazandılar. Takımlarda yer alan öğrencilerimizi ve onları çalıştıran öğretmenlerimizi gönülden kutluyoruz! Lise Genç Kız takımımızda; Karya Kardaş, Doğa Kahvecioğlu, Selen Eken, Suzan Uslu, Melis Tarakçıoğlu, İdil Başak Çetin Lise Genç Erkek takımımızda; Osman Özçakar, Halil Ağaoğlu, Okan Yılmaz, Efe Sanlı, Daniel Galiko, Burak Sivrioğlu Ortaokul Yıldız Erkek takımımızda; Can Denizci, Sarp Erdinç, Demir Erçakır, Berke Doğan, Coşkun Güner, Doruk Solmazlar Ortaokul Yıldız Kız takımımızda; Ada Işık, Lal Kılışlı, Doğa Işık, Defne Akgerman, Paris Lal Kılınç Ortaokul Küçük Erkek takımımızda; Efe Büyükkarcı, Batu Erdinç, Ata Bora Çakar, Efe Yılmaz, Daniel Hoepner Ortaokul Küçük Kız takımımızda; Damla Su Gözlükaya, Rita Şaul, Ece Kır, Yağmur Tavus, Sara Sabanoğlu okulumuzu temsil ettiler.