ALDIKLARI DERECELERLE HEPİMİZİ GURURLANDIRDILAR 28.03.2022

9, 10 ve 11. sınıflarımızdan 33 lise öğrencimiz, 160 ülkeden 9000 okulun katıldığı Mathletics uluslararası yarışmada okulumuzu başarıyla temsil etti. Yarışmaya katılan öğrencilerimiz ortalamalarıyla sıralamada Türkiye 3.lüğü ve Dünya 34.lüğü elde ederek bizleri gururlandırdılar.

Ayrıca 9. sınıf öğrencilerimizden Yağızhan Metin Türkiye 1.si ve Dünya 65.si olarak hepimizi onurlandırdı. Ela Selin Akgün Türkiye 4.sü, Bartu Aslan Türkiye 5.si, Robin Polat Ertan Türkiye 8.si oldular. Melis Akbaş, Ela Selin Akgün, Bartu Aslan, Duru Bennu Bağder, Kaya Denizci, Arda Güzel, Yalın Kanlıbaş, Tuna Koçyiğit, Yağızhan Metin, Alin Şikar, Tuna Ziya Yalçınkaya puanlarıyla Bronz Sertifika aldılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.