8. SINIFLARIMIZ ATA’MIZIN HUZURUNDAYDI 29.04.2022

8. sınıf öğrencilerimiz "Ata'mızın İzinde" temasıyla Ankara-Kapadokya gezisine katıldılar. Bağımsızlığımızı sağlayan, ilke ve inkılaplarıyla çağdaşlaşmanın yolunu açan Mustafa Kemal'i ebedi istirahatgahı Anıtkabir'de resmî törenle, saygı ve özlemle andılar. Ankara'da meclis ziyaretleri yaparak Anadolu Medeniyetleri Müzesini gezdiler. Sonrasında tarihten doğaya diyerek "Güzel Atlar Diyarı" Kapadokya'ya doğru yol aldılar. Ülkemizin eşsiz doğal güzelliklerini yerinde incelediler. UNESCO tarafından koruma altına alınan Peribacıları'nı, Uçhisar Kalesi'ni, Avanos'u, Güvercinlik Vadisi'ni gezdiler. Uzun bir aradan sonra tekrar yapılan gezimiz sayesinde yaşayarak, eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşayan öğrencilerimiz, birlikte olmalarına ve güzel anılar biriktirmelerine vesile olan okul gezilerimizin kıymetini anladılar.