YEŞİL BAYRAK ÖDÜLÜNÜ ALDIK 08.05.2019

Özel Işıkkent İlkokulumuz 2018-2019 eğitim-öğretim yılı Yeşil Bayrak Ödülü’ne layık görüldü. “TÜRÇEV Eko-Okullar” programı her iki yılda bir okulları yaptıkları eylem planlarına göre değerlendirip, Yeşil Bayrak ile ödüllendiriyor. Uzun yıllardır sürdürdüğümüz çalışmalarımızın devamı olarak bu yıl da okulumuz geleneğini bozmadı ve Yeşil Bayrak ödülüne layık görüldü. Yıllardır bu görevi sürdüren koordinatör öğretmenlerimiz Özlem Özsoydan ve Gizem Ünal’a emeklerinden dolayı şükranlarımızı sunarken, zümrelerinde Eko Okullar çalışmalarını layığıyla sürdüren öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Özveri ile çalışıp daha güzel, yeşil ve yaşanabilir bir Dünya için çaba sarf eden tüm öğretmen, öğrenci ve idarecilerimizi kutluyor, Yeşil Bayraklarının her zaman dalgalanmasını diliyoruz.