51. THIMUN LAHEY KONFERANSINA KATILDILAR 04.02.2019

Lise MUN Kulübü öğrencilerimiz 28 Ocak – 01 Şubat tarihleri arasında, her yıl Hollanda’nın LaHey şehrinde düzenlenmekte olan 51. The Hague International Model United Nations (THIMUN) konferansına Slovakya delegasyonu olarak katıldı ve ülkemizi başarıyla temsil ettiler. Konferansın ana teması olan “Küreselleşen Dünyada Çalışma Şartları” ile ilgili olarak öğrencilere seslenen Londra Üniversitesi Ekonomi Profesörü Guy Standing, konuşmasında küreselleşen eşitsizliklerin ve güvensizliğin artışını ve bunun sebeplerini anlatırken, kazananların yeni bir sınıf yapısını organize etmeye başladığını vurguladı. Öğrencilerimizin sömestre tatilinde kendilerini geliştirmeye devam ettikleri bu yoğun programa katılımlarından ve okulumuzu en iyi şekilde temsil etmiş olmalarından dolayı kutluyoruz.