İZMİR ÜÇÜNCÜSÜ OLDULAR 11.02.2020

5-6 Şubat 2020 tarihlerinde Lise Kız Yüzme Takımı öğrencilerimiz Lal Kılışlı, Melisa Yaşar, Paris Lal Kılıç, Delfin Biter, Ayyüce Baştürk, Nil Savran ve Lise Erkek Yüzme Takımı öğrencilerimiz Bora Sunucu, Bora Tabakoğlu, Poyraz Yapalı, Ege Taşyakan, Barışta Can Harmancı, Alper Yıldırım MEB Yüzme Yarışlarına katıldılar. Kızlar 4x100 serbest bayrak yarışında takımımız İzmir 3.'sü oldu. Ayrıca, iki gün boyunca yapılan yarışlarda toplam puanlamada da Lise Kız Yüzme Takımımız İzmir üçüncülüğü kupasını kazandı. Erkek Yüzme Takımımız İzmir 8.si oldu. Lise Kız Yüzme Takımımız aldığı bu dereceyle okulumuzu Türkiye Yarı Finallerinde de temsil edecek. Yarışmalara katılan tüm öğrencilerimizi kutluyor, Lise Kız Yüzme Takımımıza yarı finallerde başarılar diliyoruz.