COŞKUYLA YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA BAŞLADIK 09.09.2019

Vakıf üyelerimiz, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve mezunlarımızın katıldığı açılış töreni ile yeni eğitim-öğretim yılına hep birlikte merhaba dedik. Törende ÇESVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Özgürman ve Genel Müdürümüz Canan Harmancı öğrencilerimize başarılar dilerken lise, ortaokul ve ilkokul öğrenci temsilcileri yeni eğitim yılına ilişkin duygularını paylaştılar. Törende ayrıca yurtdışı üniversitelerinden burs alan lise öğrencilerine burs belgeleri takdim edilirken, ortaokul öğrencilerimizden geçen yılı derece ile tamamlayanlar takdir belgelerini aldılar. Tören sırasında okula yeni başlayan öğrencilerin heyecanı ve mutluluğu görülmeye değerdi. Tören sonunda Işıkkent okul marşını coşkuyla hep birlikte söyleyen Işıkkentliler, bu anı çektirdikleri Işıkkent ailesi fotoğrafı ile ölümsüzleştirdiler.