3. SINIFLARIMIZ OKULUMUZDA HOMEOPAT DR. LEVENT BUDA’YI AĞIRLADI 10.05.2023

3. sınıf öğrencilerimizin ünitelerinde yer alan “Bitkiler de insanlar ve diğer canlılar için yaşam kaynağıdır” ana fikri doğrultusunda, ön bilgilerinden yola çıkarak kapsamlı bir proje çalışması yaptılar. Sorgulama basamaklarından olan “Bitkilerin diğer canlılara faydaları, bitkilerin ekosistemdeki yeri ve bitkileri korumak için yapabilecekleri” konuları içeren çeşitli etkinliklerin yer aldığı bir proje kitapçığı oluşturdular. Okulumuzun bahçesine bitkiler ektiler ve yetişme süreçlerini takip ettiler. Bu süreci daha da zenginleştirmek adına Homeopat Dr. Leven Buda, 3. sınıf öğrencilerimize bitkiler ve bitkilerden nasıl faydalandığımızı anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun sonunda da öğrencilerimizin sorularına verdiği cevaplarla oldukça verimli bir etkinlik gerçekleştirdiler.