3 OCAK’TAN İTİBAREN MATARA KULLANIYORUZ 30.12.2021

“Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri” kapsamında 3 Ocak 2022 tarihi itibariyle okulumuzda pet şişe su satışı yapılmayacak. Öğrencilerimiz mataraları ile okulumuzda bulunan su sebillerinden su ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşılayabilecekler. 3 Ocak’ta öğrencilerimizin her birine matara hediye ediliyor olacağız. Ayrıca bu amaçla su sebillerimiz yenilendi. Dolum şekli mandala dayamalı değil düğmeye basmalı olarak tasarlandı. Kantinlerimizde pet şişe su satış yapılmayacak ama arzu eden öğrencilerimiz cam şişede su alabilecekler.

Öğrencilerimizin mataralarını yanlarında bulundurmalarını önemle rica ediyor, pet şişe tüketimini azaltmaya verecekleri destek ve duyarlılık için şimdiden hepsini kutluyoruz.