23 NİSAN COŞKUSU SANATLA BULUŞTU 22.04.2016

Işıkkent Eğitim Kampusü’nün bu yıl sekizincisini gerçekleştirdiği sanat sergisinin ardından, Işıkkent öğrencileri, İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ile birlikte sahne alarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Konseri verdi. Bu yıl 6.sı gerçekleşen geleneksel 23 Nisan Konserinde, Işıkkentli 110 ilkokul ve ortaokul öğrencisi, Şef Neslihan Erten yönetiminde İzmir Devlet Senfoni Orkestrası sanatçıları ile aynı sahneyi paylaştı. Konserde, besteci Mahmut Sözer’in düzenlemesini yaptığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramına yönelik şarkılar seslendirilirken, Işıkkent lisesi öğrencileri Kağan Kurtaş, Can Daniel Ricketts ve Baran Oruç solist olarak sahne aldılar. İlkokul ve ortaokul öğrencilerinden oluşan Işıkkent Korosu 23 Nisan Konseri ile seyircileri hayran bırakırken, ayakta alkışlandılar. Bu güzel geceyi bizlere yaşatan öğrencilerimizi ve programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimiz Canan Atak, Duygu Elgun, Eda Köyağasıoğlu’nu kutluyoruz.