HARVARD VE STANFORD ÜNİVERSİTELERİ PROGRAMLARINI BAŞARIYLA TAMAMLADILAR 11.09.2019

12. Sınıf Öğrencimiz Melike Taner ve 11. Sınıf Öğrencimiz Melodi İnceboz 2018 ve 2019 yaz aylarında katıldıkları saygın üniversitelerin yaz okulu programlarını başarıyla tamamladılar. Harvard Üniversitesi’nde “Secondary School Program” kapsamında 7 hafta boyunca aldığı “Foundations of Neuroscience” ve “Introduction to Psychology” derslerinden AA ile geçen Melike, 8 üniversite kredisi kazandı. Melodi ise Stanford Üniversitesi “Summer Session” kapsamında aldığı “Evolution from DNA to Dinasours” ve “Neuroscience:How Brain Enables Climbing, Environmental Ethics” derslerinden A ile geçerek toplamda 9 üniversite kredisi kazandı. Melike ve Melodi’nin başarılarının devamını diliyoruz.