2021-2022 OKUL AJANDALARIMIZ KULLANIMDA 14.09.2021

Yeni bir eğitim öğretim yılına başlarken her zaman olduğu gibi yeni ajandalarımızı hazırladık. Yıl boyunca öğrencilerimizin kendilerini keşfetme yolculuklarına devam etmelerini; kendi hedeflerini koyup bu doğrultuda günlük, haftalık ve yıllık planlarını oluşturmalarını önemsiyoruz. Bu noktada ajandalarının önemli bir araç olduğunu düşünüyor, düzenli kullanmalarını bekliyoruz. 2021-2022 ajandamızın temasını “Su” olarak belirledik. Her geçen gün olumsuz etkilerini daha yoğun yaşamaya başladığımız Küresel Isınma, Kuraklık ve Susuzluk tüm insanlığın önemli bir sorunu. Bu yıl k12 düzeyinde hepimiz yıl boyunca “Su” konusunu gündemimize alacağız ve bu konuda bir yandan farkındalık kazanırken diğer yandan yapabileceklerimize odaklanacağız. Ajandamızın sayfaları arasında da öğrencilerimizin bu konuya dikkatini çekeceğiz. Geri dönüştürülmüş kâğıttan hazırladığımız ajandamızı severek, etkin kullanacaklarını umuyoruz.