19 MAYIS’TA GENÇLERDEN ANLAMLI MESAJ: YOLUN YOLUMUZDUR 19.05.2018

19 Mayıs, Kurtuluş Savaşı’nın ilk adımıdır. 19 Mayıs dalga dalga büyüyen ulusal özgürlüğün simgesidir. Bu büyük günü lise öğrencilerimizin hazırladıkları muhteşem törenle gözyaşları içinde kutladık. Bir ulusun uyanışını ve bağımsızlık temelinde yükselen Cumhuriyetimizi kurup bize emanet eden büyük bir insanın gerçekleştirdiklerini sahiplenmek, onun emanetini geleceğe taşımak sorumluluğu, aynı zamanda birey olma sorumluluğudur. Bugün ve yarınlarımızın en büyük güvencesi gençlerimiz “yolun yolumuzdur” diyerek büyük önder Atatürk’e seslendiler ve Cumhuriyet bizim en büyük değerimizdir dediler. Zeybekten valse, sanattan spora, geçmişten bugüne tarihin yazdıklarıyla, şarkılarla şiirlerle lise öğrencilerimiz 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutladılar.