15. GELENEKSEL KARİYER GÜNÜ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİK 26.04.2023

Lise Psikolojik ve Rehberlik bölümümüzün düzenlendiği 15. Geleneksel Kariyer Günü etkinliğine, kampüsümüz ev sahipliği yaptı. Öğrencilerimiz, ilgi ve yeteneklerine uygun olan farklı meslekleri tanımaları ve bilinçli olarak seçim yapabilmeleri amacıyla, meslek uzmanları ile bir araya geldi. Medya ve iletişim, gastronomi, mühendislik, işletme, psikoloji, uluslararası ilişkiler, tasarım, hukuk, tıp, mimarlık ve iç mimarlık vb. alanlardaki meslek grupları dahilinde davet edilen konuşmacılarımız mesleğin yapısı, üniversitelerdeki ders içerikleri, iş olanakları gibi konularda öğrencilerimizi bilgilendirdi. Etkinliğimize katılan tüm katılımcılarımıza ve desteklerini sunan öğrencilerimize teşekkür ederiz.