100. OKUL GÜNÜNÜ NEŞEYLE KUTLADILAR 03.03.2023

Öğrencilerimiz okulun ilk gününden beri sabah rutinlerinde sayarak adım adım ulaştıkları okulun 100. gününü hem keyifli hem de öğretici etkinliklerle kutladılar. İlkokul öğrencilerimiz, bu yıl seçtiğimiz “100 yaşında olmak” konseptinden dolayı okulumuza yaşlanarak gelen öğrencilerimiz, okula sanat öğretmenimizin hazırladığı 100 panosunun içinden geçerek girdiler. Sınıflarda, koridorlarda ve bahçede konuyla ilgili birçok etkinlik yaptılar. Erken Öğrenme Merkezimizde de öğrencilerimiz 100 temalı tişörtleriyle okula geldiler. Tüm gün boyunca derslerinde 100 ile ilgili etkinlikler yaptılar. Oldukça keyifli geçirdikleri bu günde 100 gün daha büyümenin ve gelişmenin tadını çıkardılar. Ayrıca bu yıl düzenlediğimiz “100. Günde Yüzleri Güldürmeye Var Mısınız?” kampanyasıyla topladıkları yüzlerce kitabı depremzede ailelerimizle paylaştılar.