MASTERS OF LEGO TAKIMIMIZIN BAŞARISI 29.04.2024

Okulumuzun BGP öğrencilerinden oluşan MASTERS OF LEGO takımı, Bilim Kahramanları Derneği'nin düzenlediği "Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor / FIRST® LEGO® League Explore" festivaline katıldı. Festival, Özel Eraslan İlkokulu'nda gerçekleşti. Takım, MASTERPIECE℠ sezonunda sanatı herkese tanıtmak için yenilikçi yollar buldu. Proje fikirlerini kodlama becerilerini kullanarak hareketli parçalarla renklendirdi. Festivalde, farklı okulların takımlarıyla bir araya gelerek çalışmalarını gözlemcilerle ve diğer ziyaretçilerle paylaştı. Takımımızın üyeleri Emre Umat, Mete Kurt, Ateş Baradan, İncilay Doğan, Azad Aydın ve Mert Pasinligil, madalyalarını ve "Kaşifler Bir Arada" Ödülü'nü aldılar. Bu ödül, takımın harika bir ekip çalışmasıyla sezon temasını keşfetmesini ve bu keşif yolculuğunda FIRST® Öz Değerlerini tam olarak benimsemesini kutluyor. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.