İLKOKUL SPOR KAMPIMIZI TAMAMLADIK: BASKETBOL, VOLEYBOL VE YÜZME MİNİK A TAKIMLARIMIZ KUŞADASI'NDA 29.04.2024

İlkokul Basketbol, Voleybol ve Yüzme Minik A takımlarımızla birlikte Kuşadası'ndaki spor kampımızı başarıyla tamamladık. İki gün boyunca yapılan hazırlık müsabakaları ve antrenmanlarla öğrencilerimiz ilk kamp deneyimlerini yaşadılar. Maçlar sportmenlik çerçevesinde geçti ve Işıkkent takım ruhunu sahada görmek mutluluk vericiydi. Spor serüvenlerinin henüz başlangıcında olmalarına rağmen öğrencilerimizin gösterdikleri uyum harikaydı. Tüm öğrencilerimizle gurur duyuyor, başarılarının artarak devam etmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu organizasyonda bizlere destek olan başta velilerimiz olmak üzere Söke Basketbol Spor Kulübü’ne ve Antrenör Barış Koyuncuoğlu’na çok teşekkür ederiz.