ÇALIŞANLARIMIZA TRANSAKSİYONEL ANALİZ İLE İLETİŞİM EĞİTİMİ VERİLDİ 27.04.2024

Okulumuz çalışanlarının kişisel ve mesleki gelişimine yönelik Uzman Psk. Hülya Üstel Eleviş ve Dr. Gökşen Şimşek liderliğinde, iki günlük Transaksiyonel Analiz(TA) ile İletişim Eğitimi düzenlendi. Uzman eğitmenler Hülya Üstel Eleviş ve Gökşen Şimşek, katılımcılara transaksiyonel analizin temel prensiplerini ve iletişim süreçlerinde nasıl uygulanabileceğini aktardı. Örnek vaka çalışmaları ile de canlandırmalar yapılarak eğitim pekiştirildi. Eğitim boyunca, değerli çalışanlarımız farklı iletişim tarzlarını tanıyarak bu gibi durumlarda engellerin nasıl aşılabileceği ile ilgili bilgilendiler. Okul olarak, çalışanlarımızın kişisel ve profesyonel gelişimine yönelik bu tür eğitim organizasyonlarına devam ederek verimliliğimizi daha da artırmayı hedefliyoruz.