YURTDIŞI ÜNİVERSİTE OFİSİ BİRLEŞİK KRALLIK ÜNİVERSİTELERİ ZİYARETİ 12.02.2024

Lise Yurtdışı Üniversite Ofisi Danışmanlarımız Banu Uçar ve Hakan Akalın Şubat tatili ve sonrasında İngiltere’nin 9 şehrine seyahat ederek toplamda 18 üniversiteyi ziyaret ettiler. University of Oxford, Imperial College London, London School of Economics, The University of Manchester, King’s College London, University of Birmingham, University of Nottingham, City University of London, University of York, University of Leeds, University of Warwick, Queen Mary University of London, Loughborough University, University of Westminster, Oxford Brookes University, Manchester Metropolitan University, University of East Anglia ve Regent’s University London kampüslerini gezerek, üniversite temsilcileri, üniversite öğrenci elçileri ve akademisyenlerle yaptıkları toplantılarda üniversitelerdeki gelişmeler, kabul süreçleri, öğrenci profilleri ve bölümlerin akademik süreçleri üzerine bilgi aldılar. Işıkkent mezunları ile de bir araya gelen danışmanlarımızın edindiği izlenimlerin yararlı olmasını diliyoruz.