YENI YIL KAPILARINDA 2023’ÜN ENLERİ 25.12.2023

İlkokulumuz her yıl olduğu gibi, öğrencilerimize uluslararası farkındalık kazandırmak amacıyla Yeni Yıl'ı bir fırsata dönüştürüyor ve bu heyecanı tüm okul topluluğuyla paylaşıyoruz. Bu yılın teması '2023'ün Enleri' olarak belirlendi. 1. sınıf öğrencilerimiz, Türkiye'de, Avrupa'da ve Dünya'da gerçekleşen teknoloji alanındaki yenilikleri ve başarıları araştırdılar ve bu bilgileri sınıf kapılarında paylaştılar. 2. sınıf öğrencilerimiz, okulumuzda ve Türkiye'de, Avrupa'da ve Dünya'da spor alanındaki yenilikleri keşfettiler ve sınıf kapılarında paylaştılar. 3. sınıf öğrencilerimiz, sanat alanındaki başarıları ve gelişmeleri keşfettiler. 4. sınıf öğrencilerimiz ise bilim alanındaki başarıları sınıf kapılarında yansıttılar. Hafta boyunca ilkokul ve anaokulu öğrencilerimiz, öğretmenleri rehberliğinde sınıf kapılarını gezerek bilgi edindiler.